Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Gmina Wielgie

Kolorowy pasek

Ogłoszenie w sprawie przystąpienia do sporządzenia ,,Studium zagospodarowania przestrzennego gminy Wielgie”.

 

Ogłoszenie


w sprawie przystąpienia do sporządzenia ,,Studium zagospodarowania przestrzennego gminy Wielgie”.

 

Na podstawie art. 39 ust. 1 pkt 1 ustawy z dnia 3 października 2008r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko (Dz. U. z 2008r., Nr 199, poz. 1227), zawiadamiam o podjęciu przez Radę Gminy Wielgie uchwały nr XXXVII/245/10 z dnia 26 lutego 2010r. o przystąpieniu do sporządzania ,,Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego gminy Wielgie”.

Zainteresowani mogą składać uwagi i wnioski do wyżej wymienionego studium w siedzibie Urzędu Gminy Wielgie w terminie 21 dni od ukazania się ogłoszenia w formie, o której mowa w art. 40 ustawy z dnia 3 października 2008r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko. Wniosek powinien zawierać: nazwisko, imię, nazwę i adres wnioskodawcy, przedmiot wniosku oraz oznaczenie nieruchomości, której dotyczy. Organem właściwym do rozpatrzenia uwag i wniosków jest Wójt Gminy Wielgie



Metadane

Źródło informacji:Wiesław Zając - administrator
Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Wiesław Zając - administrator
Data wprowadzenia:2010-03-08 10:30:53
Opublikował:Wiesław Zając - administrator
Data publikacji:2010-03-08 10:48:59
Ostatnia zmiana:2010-03-08 10:49:56
Ilość wyświetleń:1558

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij