Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Gmina Wielgie

Kolorowy pasek

ZARZĄDZENIE NR 82/2016 WÓJTA GMINY WIELGIE z dnia 14 grudnia 2016 roku w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej.

 

ZARZĄDZENIE NR 82/2016

WÓJTA GMINY WIELGIE

z dnia 14 grudnia 2016 roku


w sprawie powołania komisji inwentaryzacyjnej


Na podstawie przepisów art. 26 ustawy z 29 września 1994 r. o rachunkowości (Dz. U. z 2013r. poz. 330 ze zm.) oraz Zarządzenia Nr 62/2015 Wójta Gminy Wielgie z dn. 29.09.2016r. w sprawie przeprowadzenia inwentaryzacji składników majątkowych zarządzam, co następuje:


§1 Powołuję komisję inwentaryzacyjną do przeprowadzenia inwentaryzacji składników majątkowych na ostatni dzień roku obrotowego w składzie:

1. Krzysztof Głowiński – przewodniczący komisji

Maria Drużyńska – członek komisji

Grażyna Wyszyńska – członek komisji

Kasa Urzędu Gminy, druki ścisłego zarachowania, olej opałowy, materiały remontowo – budowlane, grunty.

2. Joanna Śmiechowska – przewodniczący komisji

Milena Samorek – członek komisji

Elżbieta Łukaszewska – członek komisji

OSP, rozpoczęte inwestycje, salda na kontach syntetycznych i analitycznych oraz pozostałe.


§2 Wykonanie zarządzenia powierzam komisji.


§3 Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Wójt Gminy Wielgie

Tadeusz Wiewiórski

Metadane

Podmiot udostępniający:Gmina Wielgie
Źródło informacji:Bożena Bielicka
Data utworzenia:2016-12-14 11:31:20
Wprowadził do systemu:Wiesław Zając - Informatyk
Data wprowadzenia:2017-01-23 11:31:21
Opublikował:Wiesław Zając - Informatyk
Data publikacji:2017-01-23 11:32:21
Ostatnia zmiana:2017-01-23 11:32:22
Ilość wyświetleń:64

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij